Rick Meinen

commercieel fotograaf

Over mij en mijn studio

In 2010 startte ik als ambitieuze fotograaf vanaf de zolderkamer bij mijn ouders. Al snel volgde daar een eigen, grotere, studio in Ommen. Na drie jaar ben ik teruggekeerd naar Hardenberg, waar mijn studio zich op dit moment bevindt. 
Ondanks de ruime fotostudio, werk ik het merendeel op locaties door heel Nederland. Mijn thuis blijft echter in Hardenberg.

Ik houd van het persoonlijke contact met de klant. Het mag luchtig en ongedwongen, maar altijd professioneel. Authenticiteit is naar mijn mening een van de belangrijkste factoren van een foto, wat krachtiger wordt doormiddel van persoonlijk contact. 
Ik ben perfectionistisch en ga dan ook net zo lang door tot een foto goed is en tot beide partijen helemaal tevreden zijn. Hierbij heb ik oog voor detail en gebruik ik dynamische composities, waarbij standaardregels soms moeten wijken voor een origineel maar verfrissend beeld.

Fotografie is mijn hobby en mijn werk, maar mijn gezin is mijn leven. De enige particuliere foto's die ik maak zijn van mijn vrouw Willemijn, dochter Vienne en hond Nola!

 

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen?

Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met het privacybeleid.